Influencerii online şi muzicienii profită de panica provocată de COVID-19. A fost lansată melodia „CORONA VIRUS” | VIDEO

  • Mai mulţi influenceri şi muzicieni au folosit infecţia cu coronavirus pentru a-şi face publicitate
  • Un cântăreţ din republica Dominicană a lansat o piesă dedicată epidemiei
  • Un vlogger american a apărut înconjurat de modele care poartă măşti de gaze
1570 afișări
Imaginea articolului Influencerii online şi muzicienii profită de panica provocată de COVID-19. A fost lansată melodia „CORONA VIRUS” | VIDEO

Influencerii online şi muzicienii profită de panica provocată de coronavirus. A fost lansată melodia „CORONA VIRUS” | VIDEO

Televiziunea rusă finanţată de stat, Russia Today, a căutat exemple de influenceri şi muzicieni care au folosit infecţia cu coronavirus pentru a-şi face publicitate. „Noul coronavirus a luat mai bine de 1.100 de vieţi, dar unii văd în epidemie doar un motiv de creativitate şi promovare”, spun ruşii.

Un muzician din republica Dominicană a lansat o piesă dedicată epidemiei cu noul coronavirus, iar ruşii de la televiziunea de stat rusă spun că „Noul coronavirus a luat mai bine de 1.100 de vieţi, dar unii văd în epidemie doar un motiv de creativitate şi promovare”.

Stilul muzical Dembow a fost lansat în Republica Dominicană în anii 2000 şi include ritmuri jamaicane, funk brazilian şi sonorităţi hip-hop.

Una dintre vedetele acestei muzici, Yofrangel 911, este acuzat că a lansat pe YouTube piesa „Corona Virus”.

Ruşii au mai găsit exemple asemănătoare ceva mai aproape de Moscova, în Belarus, unde trupa Rostany este identificată drept autoare a unei piese tehno care are şi videoclip sub acelaşi titlu al virusului ucigaş. Trupa a şi explicat faptul că poţi să fii inspirat de lucruri dintre cele mai diferite.

Şi mai mare succes au avut influencerii de pe Instagram. Fitness Oskar, un utilizator german al reţelei, este acuzat că a publicat fotografii cu prietena sa pe plajă în timp ce împart un sărut prin măşti de protecţie.

Şi în Statele Unite s-a găsit un vlogger, Logan Paul care a atras atenţia publicului după ce a apărut înconjurat de modele care poartă măşti de gaze, iar brazilianca Evelyn Marques a distribuit o imagine a unei fete din China cu mască însoţind scena cu afirmaţia „Coronavirus nu este doar ceva rău”, explicând faptul că aşa are ocazia să petreacă mai mult timp acasă.

Chiar şi Departamentului de Rachete Strategice din cadrul Armatei de Eliberare a Poporului i se reproşează faptul că au lansat un videoclip care pare că are scopul de a promova arhitectura din Wuhan în timp ce vorbeşte despre problema epidemiei. Imaginile surprind secvenţe din laboratoare, trecătorii care poartă măşti, personalul militar şi medicii în timp ce pe fundal se aud ritmuri „rap şi hip-hop americane”, spun ruşii, cu refrenul „Do Something Tonight” în mandarină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici