Invitaţii GALEI MEDIAFAX 2014, despre agenţia de presă: "Mediafax este un lider în mass-media. A stabilit un standard de calitate şi un model de profesionalism" - FOTO

Gala Mediafax 2014, desfăşurată marţi, la Ateneul Român, a avut ca invitaţi personalităţi din politică, economie, cultură, care şi-au exprimat aprecierea faţă de profesionalismul şi obiectivitatea ştirilor Mediafax.

231 afișări
Imaginea articolului Invitaţii GALEI MEDIAFAX 2014, despre agenţia de presă: "Mediafax este un lider în mass-media. A stabilit un standard de calitate şi un model de profesionalism" - FOTO

GALA MEDIAFAX 2014: Invitaţii la eveniment,

Mişu Negriţoiu:

- "Vin la fiecare gală, mă bucur de la an la an. Am devenit dependent de Mediafax, îl citesc de pe smartphone, de pe iPad. Cum am o pauză mă uit pe iPad la ştirile Mediafax. Cu Mediafax îmi închei seara şi îmi încep dimineaţa. "

- Cum va arăta Mediafax în următorii 10 ani: "E foarte greu să-ţi dai seama unde va ajunge tehnologia. Cred că Mediafax, ca toate publicaţiile din Grupul Mediafax, a făcut foarte bine că a introdus şi discuţii live, şi evenimente live."

- "Tot ştirea este inima Mediafaxului, dar cred că există, în acelaşi timp, şi o presiune pe agenţie, fiind în competiţie cu restul presei online. Dar Mediafax e baza informaţiei generale, a informaţiei specializate, economice şi politice, până la urmă face parte din viaţa noastră. Cred cu tărie acest lucru, că Mediafax şi ştirile fac parte din viaţa noastră."

Victor Ponta:

- "Aş vrea să nu fiu, dar sunt un consumator de ştiri. Cred că în 2001 am citit prima ştire pe Mediafax, când am început să lucrez în Guvern. Înainte, când eram procuror, eram un procuror de modă veche. Nu mă interesau ştirile. Dar de atunci, din 2001, sunt dependent de ştiri şi de dumneavoastră."

- "Sunteţi în mod sigur un lider pe această zonă (n.r. piaţa media din România)."

Mihai Bogza, preşedintele Consiliului Investitorilor Străini şi preşedintele CA Bancpost:

- Prima ştire citită pe Mediafax: "Se pierde în negura timpului. Dar ştiu că aveţi 23 de ani. trebuie să spun că şi Bancpost are aceeaşi vârstă. Aşa că cel mai probabil am citit prima ştire pe Mediafax în acea perioadă."

- "Mărturisesc că de câte ori văd ştiri, mă opresc şi arunc măcar o privire, iar ulterior le reiau în detaliu şi le şi diger. Mereu se întâmplă să găsesc acolo informaţii importante."

Mihai Răzvan Ungureanu:

- "Mediafax este cea mai bună agenţie de presă. Nu citesc ştirile Mediafax, sunt dependent de ştirile Mediafax, e altceva."

- "Marea surpriză a fost momentul în care aţi stabilit un standard de calitate, care nu a coborât niciodată. E motivul pentru care Mediafax rămâne în continuare credibil şi accesibil tuturor, indiferent de ce parte a scenei politice joacă. Cred în lucrurile care sunt trainice şi de calitate şi Mediafax face parte dintre ele."

Valentin Calu:

- "Pentru mine e uşor să definesc Mediafax, pentru că sunt şi purtător de cuvânt al spitalului şi de şapte ani avem o colaborare foarte bună. Este o agenţie serioasă, una dintre cele mai importante din România. Am apreciat dintotdeauna seriozitatea şi precizia ştirilor pe care le daţi."

Cătălin Pivniceru:

- "Mediafax şi toată mass-media este şi sperăm să fie alături de medici în viitor. Este foarte important pentru întreaga suflare medicală să aibă presa de partea sa, indiferent despre ce ramură a medicinii vorbim. Pe această cale vă mulţumim că sunteţi alături de noi."

Radu Zamfir:

- "Citesc ştirile Mediafax, le văd preluate de mulţi alţii, e o sursă bună de informaţii."

Cristian Diaconescu:

- "Sunt cititor Mediafax, obligatoriu, dar şi de plăcere. Mai ales pe ştirile externe. Şi din acest punct de vedere vreau să vă felicit în plus, pentru că, într-o competiţie extrem de serioasă, mai ales atunci când este vorba de ştiri externe, aveţi un rol şi o semnificaţie de care trebuie să vă simţiţi mândri."

- "Ştirea dumneavoastră, dincolo de conţinut, are şi valoare de semnal. Pentru că politica externă priveşte o naţiune, priveşte un stat, ori din acest punct de vedere aşteptările sunt şi din perspectiva celor informaţi, dar şi din perspectiva cetăţenilor."

Mircea Geoană:

- "Mediafax este principala sursă independentă de informaţie din România. Când citeşti sau citezi o ştire Mediafax, poţi să fii sigur că este o informaţie impecabilă din punctul de vedere al obiectivităţii şi al profesionalismului. Pentru orice decident este o sursă obiectivă de informaţie. De-a lungul anilor aţi reuşit să păstraţi o linie extrem de echilibrată din punct de vedere politic."

- "Este rar în România să vezi o entitate de elită a presei româneşti care să nu basculeze odată cu vânturile şi cu vremurile. Felicitări! Felicitări şi tuturor celor care nu sunt aici, ci în spatele frontului, şi au înţeles că meseria de jurnalist e nobilă, este o meserie care trebuie făcută iniderent de presiunea care poate exista."

- "Din punctul de vedere al influenţei, inclusiv din afara graniţelor României, a putea fi citat ca sursă românească pentru decidenţi din străinătate este ceea ce Mediafaxul a câştigat prin muncă, cu transpiraţie, cu multă seriozitate."

Cătălin Predoiu:

- "Nu cred că exagerez dacă spun că îmi pot imagina viaţa politică fără câţiva dintre politicienii noştri, dar nu pot să-mi imaginez presa fără Mediafax. Este o instituţie, am observat că nu numai politicienii se raportează la ea, ci şi colegii dumneavoastră din alte instituţii de presă. Aceasta este garanţia faptului că aţi reuşit să fixaţi un model de profesionalism . Este o valoare de care societatea românească are nevoie. Nu pot decât să vă felicit."

Mariana Suciu, Romexpo:

- "Sunt un mare fan Mediafax şi citesc cu mare interes toate ştirile, arată un mod foarte profesionist de abordare a tuturor domeniilor."

Marele premiu al Galei MEDIAFAX 2014 - Gala valorilor, a fost acordat actorului Radu Beligan, printre laureaţi numărându-se coregraful Gigi Căciuleanu, medicii Radu Zamfir, Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, reprezentanţi ai moţilor care i-au salvat pe aceştia în urma accidentul aviatic din Apuseni.

Gala Mediafax 2014 a beneficiat de sprijinul Alpha Bank, Certinvest, Eximtur, Immofinanz, Tiriac Auto, NNDKP, CITR şi Volksbank - Parteneri Gold.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici