Irina Margareta Nistor, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona": Ceva absolut extraordinar

Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit, joi, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona", de Cristina Jacob: "ceva absolut extraordinar".

3793 afișări
Imaginea articolului Irina Margareta Nistor, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona": Ceva absolut extraordinar

Irina Margareta Nistor, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona": Ceva absolut extraordinar

Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit, joi, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona!" după primul final de săptămână petrecut pe ecrane şi a explicat faptul că noua producţie regizată de Cristina Jacob a spart "absolut toate recordurile, am vorbit cu cei de la Cinema City şi spuneau că a fost extraordinar".

"L-am văzut la Iaşi, la Cinema City şi am stat în primul rând, atât am mai prins un loc. Era marţi seara, nu altceva. În sală erau 99% spectatori care aveau o treime din vârsta mea, adică maxim 20 de ani. E un fel de American Pie românesc, nişte poale-n brâu româneşti, însă cu destul de multă imaginaţie", a povestit Irina Margareta Nistor.

"Cristina Jacob are un anumit stil de a face filmele, asta îşi doreşte cu precădere, ceva mai dezbrăcăţel...", arată criticul de film.

Comedia "Oh, Ramona!", care a devenit primul film românesc din ultimele trei decenii ce a depăşit, după primul final de săptămână, 100.000 de spectatori. Este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic "Suge-o, Ramona!", de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Comedia "Oh, Ramona!", cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne, este o producţie Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, şi rulează în prezent în 109 săli de cinema din 50 oraşe din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici