Irina Margareta Nistor: Viorica Bucur era întruchiparea desenelor animate pentru noi toţi

Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat pentru MEDIAFAX că Viorica Bucur - care a murit luni - era "întruchiparea desenelor animate" pentru toată lumea, dar şi o persoană "extrem de tonică şi cu pasiune pentru film".

638 afișări
Imaginea articolului Irina Margareta Nistor: Viorica Bucur era întruchiparea desenelor animate pentru noi toţi

Irina Margareta Nistor (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Criticul de film Viorica Bucur a murit luni, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui cancer la pancreas, a declarat pentru MEDIAFAX Laurenţiu Damian, profesor la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti (UNATC).

"Viorica Bucur nu se plictisise încă de film, ceea ce e mare lucru în branşa noastră", a declarat Irina Margareta Nistor.

Aceasta a spus că s-a întâlnit în ultima vreme cu Viorica Bucur, care părea "plină de sfaturi şi de planuri".

Irina Margareta Nistor a mai descris-o pe aceasta ca fiind o fire foarte veselă, căreia "îi plăcea să călătorească, să vadă, să descopere". Irina Nistor a mai spus că boala Vioricăi Bucur a fost descoperită recent şi nu a afectat personalitatea energică a acesteia.

Viorica Bucur va fi înmormântată miercuri la Mănăstirea Cernica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici