Ironizat în legătură cu simpatiile sale faţă de “femeile preşedintelui”, Cristoiu contraatacă

Pe nepusă masă, televiziunile au parte de încă un show, la nivel înalt. Cristoiu vs Badea. Discuţia celor doi a început abrupt, ca o furtună de vorbe grele. Ion Cristoiu şi-a surprins colegii de la Antena 3 – emisiunea „Sinteza zilei“ -, părăsindu-i brusc, pe motiv că Voiculescu şi partidul său nu au ieşit de la guvernare, informează cotidianul Gândul.

53 afișări
Imaginea articolului Ironizat în legătură cu simpatiile sale faţă de “femeile preşedintelui”, Cristoiu contraatacă

Ironizat în legătură cu simpatiile sale faţă de “femeile preşedintelui”, Cristoiu contraatacă (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

I-a bulversat însă, complet, abia atunci când a invitat-o la emisiunea sa pe Elena Udrea şi a declarat că a votat-o pe Elena Băsescu. Mircea Badea l-a ironizat, în emisiunea „În gura presei“ pentru noile sale opţiuni politice. Cristoiu i-a răspuns acid în Jurnalul Naţional, iar Badea a dat replica în emisiunea sa şi pe blogul personal.

Citeşte mai multe despre disputa dintre Ion Cristoiu şi Mircea Badea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici