Jocuri care te pregătesc pentru BAC-ul la Geografie. Modele de subiecte

  • Mulţi dintre cei de la profil uman optează pentru a susţine a treia probă la Geografie.
  • Acestă sesiune a examenul de BACALAUREAT se încheie mâine cu proba la alegere în funcţie de profil.
  • Subiectele la Geografie sunt centrate pe aspecte ce ţin de Europa şi România.
5104 afișări
Imaginea articolului Jocuri care te pregătesc pentru BAC-ul la Geografie. Modele de subiecte

Jocuri care te pregătesc pentru BAC-ul la Geografie. Modele de subiecte

Unul dintre lucrurile urmărite este capacitatea elevului de a localiza corect pe o hartă mută locaţia statelor şi a capitalelor din Europa, dar şi a râurilor, unităţilor de relief şi a oraşelor din România.

În spaţiul online au apărut mai multe joculeţe care imită cu mare acurateţe experienţa pe care mulţi elevi o vor trăi mâine în sala de examen. Joculeţe pun la încercare cunoştinţele utilizatorului cerând localizarea elementelor mai sus menţionate. Astfel plantformele de acest gen au fost utilizate de mulţi pentru a se pregăti pentru prpbă.

Joculeţe pot fi accesate:

Ţările din Europa

Capitale

Râuri România

Judeţe România

Unităţi de relief România

 

Model BAC 2020 Geografie

document-2020-03-30-23764902-0-geografie-2020-test-02 by Mediafax.ro on Scribd

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici