John Ortiz este protagonistul noului proiect “Promised Land”. Premiera a avut loc luni, pe ABC

104 afișări
Imaginea articolului John Ortiz este protagonistul noului proiect “Promised Land”. Premiera a avut loc luni, pe ABC

John Ortiz

Pentru John Ortiz, „Promised Land” a fost o şansă incredibilă de a putea interpreta şi un alt rol, faţă de cel pe care îl intepretează în fiecare producţie, mai exact, cel de traficant de droguri.

După zeci de ani în care a jucat în „Carlito's Way”, „Miami Vice” şi „Fast & Furious” Ortiz simţea cum cariera sa devine un clişeu. „Promised Land”, care a avut premiera luni pe ABC, i-a oferit ceva diferit.

„Depăşeşte cele două tipuri de personaje cu care apăream pe ecrane întotdeauna.”, a declarat pentru Daily News bărbatul de 53 de ani, originar din Brooklyn, New York. „Acest tip de anvergură, cu această cantitate de personaje, ne permite să explorăm povestea, să ne explorăm cultura, într-un mod non-monolitic şi să fim cu adevărat nuanţaţi.”, a mai spus el.

Ortiz joacă rolul lui Joe Sandoval, patriarhul unei familii latino şi magnatul unei podgorii din California, obsedat să menţină controlul atât asupra copiilor săi, cât şi asupra companiei sale.

Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici