"La Casa de Pavel": Bartoş este la primul rol principal în autoizolare

  • Actorul Pavel Bartoş a lansat miniserialul online "La Casa de Pavel".
  • În primul episod, Pavel Bartoş îţi arată cum să pleci în vacanţă în Hawaii.
  • Cele trei fete ale actorului au şi ele apariţii speciale în reinterpretarea hitului Netflix
143 afișări
Imaginea articolului "La Casa de Pavel": Bartoş este la primul rol principal în autoizolare

"La Casa de Pavel": Bartoş este la primul rol principal în autoizolare

Pavel Bartoş a obţinut primul său rol principal în autoizolare, în miniserialul online "La Casa de Pavel", o reinterpretare proprie şi amuzantă a mai celebrei producţii Netflix "La Casa del Papel". În primul episod îţi arată cum poţi să pleci în vacanţă în Hawaii, acasă.

"Am obţinut primul rol principal în izolare. În cel mai miniserial, cu cele mai mini-episoade. Casa de Pavel, cu cel mai mini-mare actor. Filmul nu are pretenţia de Oscar, nici de Globurile de Aur, poate-poate de premiile Gopo, pentru că sunt sigur că se va face o ediţie a premiilor Gopo cu filmele făcute în izolare, iar filmul meu are mari şanse la toate premiile”, spune Bartoş, care joacă, regizează şi produce. Cele trei fete ale actorului au şi ele apariţii speciale amuzante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici