La Stupca va fi organizat în acest an Festivalul Internaţional "Ciprian Porumbescu"

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, miercuri, organizarea, în acest an, la Stupca şi Suceava a Festivalului Internaţional "Ciprian Porumbescu" care va cuprinde şi concursul internaţional de interpretare instrumentală "Lira de Aur", transmite corespondentul MEDIAFAX.

30 afișări

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, Festivalul Internaţional "Ciprian Porumbescu" se va organiza în perioada 3-5 iunie la Suceava şi Stupca, localitatea natală a compozitorului şi va cuprinde un concurs internaţional de creaţie şi interpretare muzicală.

Totodată, vor fi organizate recitaluri camerale, corale şi instrumentale, spectacole folclorice, manifestări literare, dar şi tabere de creaţie de pictură, sculptură sau artă fotografică.

Flutur a spus că va fi organizat şi un concurs de confecţionat instrumente muzicale din lemn, dar şi recitaluri cu aceste instrumente muzicale.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că în cadrul festivalului va fi inclus şi Concursul internaţional de interpretare instrumentală "Lira de Aur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici