Lady Gaga revine pe ringul de dans cu „Chromatica”, cel mai rapid vândut album din 2020

  • „Chromatica” este cel mai rapid album vândut al anului.
  • Piesele fac parte din genul pop şi deja au fost lăudate de critici.
  • Cel mai rapid vândut album la nivel global este „25”, al cântăreţei Adele.
673 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga revine pe ringul de dans cu „Chromatica”, cel mai rapid vândut album din 2020

Lady Gaga revine pe ringul de dans cu „Chromatica”, cel mai rapid vândut album din 2020

Iubitorii de dans au motiv de bucurie. Cântăreaţa Lady Gaga a revenit în ring, cu „Chromatica”. Lansat în urmă cu o săptămână, materialul discografic este cel mai rapid vândut până la acest moment al anului. 

„Chromatica” s-a situat direct pe primul loc în topurile din Marea Britanie, după ce a înregistrat vânzări mai mari decât toate celelalte albume din top 10. Materialul, de pe care starul pop a lansat două single-uri, „Rain On Me” şi „Stupid Love”, s-a vândut în peste 53.000 de copii în prima săptămână.

De asemenea, acesta este cel mai rapid vândut album al artistei de la „Artpop”, lansat în anul 2013.

Noul album este o reîntoarcere la originile pop ale artistei şi a fost foarte lăudat de către critici. Gaga, care suferă de depresie şi de dureri cronice, a spus că albumul a fost un antidot pentru perioada dificilă prin care trece aceasta.

Cel mai rapid vândut album muzical la nivel global este „25”, lansat de Adele în anul 2015. Acesta s-a vândut în 5,7 milioane de copii în săptămâna de debut. 

         

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici