VIDEO  Lenny Kravitz, 59 de ani, a apărut dezbrăcat în ultimul său videoclip. Cu ce şi-a uluit fanii

  • Cântăreţul s-a dezbrăcat complet în cel mai recent videoclip al său, etalându-şi trupul perfect lucrat.
  • De 25 de ani, vedeta are un antrenor personal, la care apelează şi de la distanţă.
  • Pe insula unde trăieşte, Kravitz are propria grădină cu legume.
1477 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz, 59 de ani, a apărut dezbrăcat în ultimul său videoclip. Cu ce şi-a uluit fanii

Lenny Kravitz, 59 de ani, a apărut dezbrăcat în ultimul său videoclip. Cu ce şi-a uluit fanii

Cântăreţul rock Lenny Kravitz, unul dintre sex-simboluri muzicii, a făcut spectacol în videoclipul ultimului său single, TK421, în care se dezbrăcă complet.

Corpul lui Lenny uimeşte pe toată lumea. El urmează cu siguranţă o dietă sănătoasă şi exerciţii fizice, motiv pentru care corpul lui pare să nu aibă vârstă. 

Kravitz a spus-o într-un interviu: „Prefer să fiu înconjurat de natură decât să mă închid într-o sală de sport”. De aceea, cea mai mare parte a antrenamentului său se desfăşoară în aer liber: muzicianul petrece zile lungi mergând cu bicicleta în jurul insulei în care locuieşte, făcând paddle boarding şi plimbându-se.

În realitate, însă, greutăţile nu lipsesc din rutina lui de antrenament. Activitatea lui Lenny este susţinută de antrenorul personal Dodd Romero, cu care lucrează de 25 de ani, chiar şi de la distanţă.

Sare coarda

Ce exerciţiu este obligatoriu pentru Lenny? Sare coarda. Coarda este un obiect convenabil pe care îl poţi purta oricând cu tine şi te poţi antrena oriunde vrei. Mai preferă tragerile, genuflexiuni, flotările şi abdomenele.

Antrenamentul lui are loc de 5 sau 6 ori pe săptămână, se bazează pe 4 exerciţii fundamentale pentru antrenarea abdomenului, bicepşilor şi muşchilor spatelui. Mai întâi, însă, Lenny se încălzeşte cu două minute de sărituri.

Natura nu este doar o parte integrantă a pregătirii sale, ci şi a dietei sale. Muzicianul urmează o dietă vegană, cu preferinţă pentru reţetele de raw food şi produsele pe care le cultivă în grădina lui. Broccoli, salata verde, varza, bame şi soursop sunt întotdeauna prezente în frigiderul său.

Tocmai pentru că Lenny încearcă să urmeze o dietă cât mai naturală, renunţă la zahăr, cu excepţia celui conţinut de fructe. Lenny iubeşte carbohidraţii, pe care nu îi elimină din alimentaţie. Când are chef, consumă pâine, paste, clătite sau vafe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici