Leo de la Strehaia, în premieră la CNA: Îmi cer scuze pentru reacţiile familiei mele la "WOWBiz"

Cântăreţul de manele Leo de la Strehaia a fost prezent, joi, în premieră, în faţa membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), cărora le-a cerut scuze pentru limbajul şi reacţiile pe care le-au avut membrii familiei sale, fosta soţie şi iubitele lui în emisiunea "WOWBiz" de la Kanal D.

5195 afișări
Imaginea articolului Leo de la Strehaia, în premieră la CNA: Îmi cer scuze pentru reacţiile familiei mele la "WOWBiz"

Leo de la Strehaia, în premieră la CNA: Îmi cer scuze pentru reacţiile familiei mele la "WOWBiz" (Imagine: Mădălina Cerban/Mediafax Foto)

CNA a primit până în prezent peste 200 de reclamaţii în privinţa emisiunii "WOWBiz" care a fost difuzată în perioada martie - iulie şi în care au fost prezentate relaţiile amoroase ale lui Leo de la Strehaia.

În acest context, Leo de la Strehaia a venit, joi, pentru prima dată într-o şedinţă a Consiliului, fiind însoţit de Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii "WOWBiz".

Leo le-a explicat membrilor CNA că s-a însurat la 13 ani, conform tradiţiei familiei sale, iar acum încearcă să îşi refacă viaţă, alături de alte femei, cu care familia lui nu este de acord.

"Pentru că eu sunt ţigan şi am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut mai mare, am încercat să-mi refac viaţa. Familia mea nu a înţeles asta. Când am împlinit 18 ani, am încercat să-mi găsesc familia care mi-o doresc eu", a spus Leo.

El a precizat că face parte dintr-o familie foarte bogată, fapt pentru care a încercat să le ofere femeilor pe care le iubeşte foarte mult aur. Acest fapt i-a înfuriat pe membrii familiei sale. "Familia mea susţine că trebuie să mă împac cu fosta mea soţie. Îmi cer scuze pentru reacţiile familiei mele, din platou (...) Tot subiectul e foarte real. Ei vor să mă întorc la Strehaia, poate din cauza asta fiind invitaţi în emisiune au folosit un limbaj poate mai nepotrivit emisiunii", a spus cântăreţul.

Membrul CNA Radu Herjeu a remarcat ce viaţă interesantă are "domnul Leo", având în vedere că a fost prezentată în foarte multe ediţii ale emisiunii "WOWBiz".

"Cu tot respectul pentru domnul Leo, dar ce viaţa interesantă, dacă poate să facă un serial de 45 de episoade. 45 de episoade din viaţa unui om care pare tânăr", a spus Radu Herjeu.

Un alt membru al CNA, Monica Gubernat, a remarcat faptul că politica editorială aparţine 100% televiziunii care difuzează această emisiune, precizând însă că aceasta trebuie să respecte legislaţia audiovizualului. "Contează cum o faceţi. Dumneavoastră aţi făcut-o la limită", a spus Monica Gubernat.

Ea l-a întrebat pe Leo dacă are contract cu Kanal D pentru prezentarea vieţii sale la "WOWBiz", cântăreţul precizând că o perioadă nu a avut contract, însă ulterior a trebuit să facă un contract, pentru a-i întreţine pe membrii familiei sale care apar la rândul lor în această emisiune. "Au venit foarte mulţi din familie aici şi trebuia să-i întreţin cumva aici la Bucureşti", a explicat Leo.

La rândul său, Mădălin Ionescu, prezentatorul "WOWBiz", a spus că, în general, în emisiunile dedicate vieţii lui Leo de la Strehaia limbajul a fost stăpânit. Totodată, Mădălin Ionescu a spus că a reuşit să intervină şi atunci când femeile din viaţa lui Leo s-au certat în platoul emisiunii. "Nu s-a întâmplat nicio leziune", a spus acesta, precizând că au fost prezenţi şi bodyguarzi în emisiuni, pentru a atenua conflictele atunci când au apărut. De asemenea, când s-a impus, au fost mutaţi invitaţii în studiouri diferite şi s-a întrerupt emisia.

Leo de la Strehaia a precizat la rândul său că aşa sunt reacţiile membrilor familiei sale. "Sunt nişte reacţii de-ale lor, nu am mai reuşit să-i controlăm. Se enervează pentru că ştiu că eu am mâncat banii cu femeia respectivă (...) Ei nu sunt nişte actori. Sunt reacţiile normale. Ei şi acum mă aşteaptă acasă, la fosta mea soţie, dar eu nu mai pot să fac aşa ceva", a concluzionat cântăreţul.

După discuţiile cu acesta, membrii CNA au decis să amâne discutarea cazului până la şedinţa următoare, care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, având în vedere că trebuie să vizioneze un număr foarte mare de ediţii ale emisiunii "WOWBiz" dedicate vieţii lui Leo.

Decizia amânării discutării subiectului a fost luată în unanimitate de membrii CNA prezenţi în sală la momentul votului (Florin Gabrea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici