Liga 1 s-ar putea vedea şi pe telefoanele mobile

Meciurile din Liga 1 ar putea fi disponibile, în curând, pe telefoanele mobile, abonaţilor Orange, a declarat Dan Matiescu, director general Antena 1, miercuri, într-o conferinţă de presă, invitând televiziunile şi cabliştii să preia opţiuni din campionatul naţional de fotbal şi, respectiv, GSP TV.

46 afișări
Imaginea articolului Liga 1 s-ar putea vedea şi pe telefoanele mobile

Liga 1 s-ar putea vedea şi pe telefoanele mobile

"Suntem în negocieri destul de avansate cu cei de la Orange şi nu aş putea să precizez un orizont de timp, dar şansele să se concretize sunt mari", a declarat Dan Matiescu, precizând că, în prezent, 10% din contractul cu Orange mai este de discutat, existând posibilitatea să se încheie într-o săptămână sau două.

Dan Matiescu nu a precizat în ce condiţii vor ajunge meciurile la abonaţii Orange, compania de telefonie mobilă fiind cea care va decide cum le va oferi publicului. Totodată, directorul general al Antena 1 a precizat că, în momentul de faţă, nu există discuţii cu alte companii de telefonie mobilă de a transmite meciuri din campionatul naţional de fotbal. "Vodafone nu pare interesat în a transmite meciurile, ca urmare nu insistăm", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici