Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00! „Unchiul Vanea" de la Teatrul Bulandra / Programul săptămânii

  • Teatrul s-a mutat în online pe timpul crizei
  • Bulandra şi Smart Radio transmit săptămâna asta trei noi spectacole
  • Vezi gratuit "Unchiul Vanea", "Îngropaţi-mă pe După Plintă" şi "Orfeu Şi Euridice"
472 afișări
Imaginea articolului Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00! „Unchiul Vanea" de la Teatrul Bulandra / Programul săptămânii

Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00!

Carantina continuă, continuă şi teatrul în varianta lui online, pe site-ul Smart Radio, pe site-ul Bulandra şi pe pagina de Facebook a teatrului. În regim de live-stream avem săptămâna asta trei spectacole care au rămas în memoria publicului prin interpretări de excepţie şi puneri în scenă revoluţionare. Două dintre ele sunt regizate de ucraineanul Yuri Kordonsky iar cel de-al treilea de Alexandru Darie.

Despre puterea teatrului de a revela adevăruri, despre suflet şi cotloanele sale cele mai ascunse, despre puterea iubirii şi nu numai în trei spectacole de excepţie, trei spectacole în care îi puteţi revedea pe minunaţii actori ai Teatrului Bulandra.

Din 21 martie de când Bulandra şi Smart Radio au început acest proiect, spectacolele teatrului au ajuns în peste 336.000 de case.

Miercuri, 1 aprilie, vineri pe 3 şi duminică pe 5 aprilie te aşteaptă pe ecranele de acasă "Unchiul Vanea", de Cehov, "Îngropaţi-mă pe După Plintă" şi "Orfeu Şi Euridice", versiune de Adrian Enescu şi cu orchestră dirijată de Tiberiu Soare.

Spectacolele încep în fiecare seară de la 19.00 fix AICI şi nu le poţi vedea după încheierea transmisiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici