Madonna anunţă un turneu mondial cu zeci de concerte

Madonna, 64 de ani, a anunţat că va participa la un turneu mondial, denumit The Celebration, pentru a marca patru decenii de hituri.

329 afișări
Imaginea articolului Madonna anunţă un turneu mondial cu zeci de concerte

Madonna anunţă un turneu mondial cu zeci de concerte

Anunţul vine după săptămâni de speculaţii conform cărora regina muzicii pop plănuia ceva pentru a-şi sărbători cariera.

Madonna a scris pe Instagram: „Veniţi să vă alăturaţi petrecerii!. Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe cântece în speranţa de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl aşteaptă de mult timp".

Turneul Celebration care va cuprinde hiturile artistei în vârstă de 64 de ani va începe la Vancouver, Canada, pe 15 iulie. Vedeta va susţine concerte în Canada şi în SUA între iulie şi octombrie, înainte de a lansa etapa europeană la Londra, pe 14 octombrie, potrivit Sky News.

Ea va continua cu spectacole în oraşe precum Barcelona, Paris şi Berlin şi va încheia la Amsterdam, pe 1 decembrie. În total, pe listă sunt 35 de oraşe.

Biletele se vor epuiza probabil rapid, aşa că este posibil să fie anunţate şi alte concerte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
madonna,
turneu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici