Marius Mihalache concertează duminică în Vietnam, sărbătorind Ziua Naţională a României

Cântăreţul Marius Mihalache va susţine, duminică, în Hanoi, capitala Vietnamului, un concert la ţambal prin care va sărbători Ziua naţională a României, informează Vietnam News Agency.

9 afișări
Imaginea articolului Marius Mihalache concertează duminică în Vietnam, sărbătorind Ziua Naţională a României

Marius Mihalache concertează duminică în Vietnam, sărbătorind Ziua Naţională a României

Prezentat ca fiind cel mai bun interpret la ţambal din lume, Marius Mihalache va susţine acest spectacol la invitaţia Ministerului Culturii, Sportului şi Turismului vietnamez şi a Ambasadei României din Vietnam.

Mihalache s-a născut în 1974, într-o familie de melomani şi a început să cânte la ţambal pe când avea şase ani. De-a lungul timpului, el a câştigat numeroase premii pentru interpretările sale inedite ale unor opere semnate de Rahmaninov, Chopin, Mozart sau Liszt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici