Marius Urzică a făcut spectacol la FITS

Aproape şapte sute de persoane au umplut sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu şi l-au aplaudat pe Marius Urzică în spectacolul lui Răzvan Mazilu, "Urban kiss”, prezentat, marţi seară, pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

128 afișări
Imaginea articolului Marius Urzică a făcut spectacol la FITS

Marius Urzică a făcut spectacol la FITS (Imagine: Mediafax Foto)

Gimnastul român a reuşit să ridice sala în picioare la finalul unui spectacol în care a prezentat publicului câteva dintre mişcările care l-au făcut celebru în întreaga lume. Cum era şi de aşteptat, din scenografia spectacolului nu a lipsit un cal cu mânere, iar Marius Urzică a făcut ceea ce ştie mai bine.

"Este destul de greu şi pe scenă, sunt emoţii şi aici. Este însă mult mai bine pentru că aici nu este stresul competiţiei şi aici nu se dau note. E dificil, dar îmi face mare plăcere”, a declarat Marius Urzică la finalul spectacolului.

Spectatorii s-au declarat entuziasmaţi de ceea ce au văzut.

"Am fost plăcut impresionat. L-am văzut pe Urzică la Campionatele Mondiale şi mi-a plăcut. Mi-a făcut plăcere să-l văd aici pe viu într-o piesă de teatru”, a declarat unul dintre spectatorii prezenţi în sală.

"Urban kiss” spune povestea unui personaj masculin - interpretat de coregraful Răzvan Mazilu - care trăieşte în mijlocul Marelui Oraş, la bloc, şi care descoperă iubirea.

Pe site-ul oficial al FITS 2008, spectacolul este prezentat ca fiind unul în care dansul, mişcarea, imaginile, muzica, sunetul, culoarea, pictura, ilustraţiile mass-media se aglomerează pe scenă pentru a alcătui amprenta emoţională a vieţii în oraş, se arată în prezentarea spectacolului de pe site-ul oficial al FITS 2008.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici