Martin Scorsese critică cinematografia modernă: Arta, devalorizată şi „redusă la cel mai mic numitor comun - conţinutul”

  • Martin Scorsese a criticat industria cinematografică modernă în ultimul său eseu publicat
  • Regizorul vrea să scoată în evidenţă defectele algoritmilor serviciilor de streaming
  • El spune că modul în care oamenii împărtăşesc arta nu poate fi procesat de un algoritm
  • În opera sa lirică, acesta îl stimează pe Federico Fellini pentru munca şi pasiunea sa
992 afișări
Imaginea articolului Martin Scorsese critică cinematografia modernă: Arta, devalorizată şi „redusă la cel mai mic numitor comun - conţinutul”

Martin Scorsese critică din nou industria cinematografică modernă.

În ultimul său eseu publicat pe Harpers, intitulat „Il Maestro by Martin Scorsese. Federico Fellini şi magia pierdută a cinematografiei”, a subliniat defectele ce privesc algoritmii utilizaţi de serviciile de streaming. Vrea să atragă atenţia asupra experienţei de vizionare a unei proiecţii cinematografice la domiciliu. Scorsese a declarat că modul în care oamenii împărtăşesc arta sau emoţiile nu pot fi procesate de un algoritm.

În lucrarea lirică este stimat Federico Fellini pentru munca şi pasiunea depusă. Regizorul precizează că „arta cinematografică este devalorizată în mod sistematic, înlăturată, degradată şi redusă la cel mai mic numitor comun - conţinutul”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici