Matthew McConaughey dorea să fie tată de la 8 ani

  • Matthew McConaughey a mărturisit că şi-a propus de mic să devină părinte, ca semn al succesului.
  • Actorul în vârstă de 51 de ani a dezvăluit modul în care lecţiile primite de la tatăl său l-au inspirat să urmărească paternitatea de la vârstă fragedă.
258 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey dorea să fie tată de la 8 ani

Matthew McConaughey dorea să fie tată de la 8 ani

Explicând modul în care tatăl său l-a educat să se adreseze oamenilor folosind apelativele „domn” sau „doamnă”, Matthew McConaughey a dezvăluit la o emisiune de radio că intea lui de copil credea că motivul pentru care trebuia să folosească termeni respectuoşi atunci când se adresa adulţilor era că aceştia erau părinţi.

„Pentru mine, [a deveni tată] a fost motivaţia de a merge mai departe”, a spus vedeta.
„Când aveam opt ani, m-a lovit! Am vrut să fiu tată. Îmi amintesc ce a fost. Pentru tatăl meu erau toţi „domni” şi „doamne” şi „vă rog” şi „vă mulţumesc”, iar el mă prezenta prietenilor săi.

Aveam opt ani, uitându-mă la ei şi strângându-le mâinile, le spuneam:' Mă bucur să vă cunosc, domnule. Mă bucur să vă cunosc, domnule. Mă bucur să vă cunosc, domnule.

În acel moment, la opt ani, mi-a trecut prin minte: „Oh, numitorul comun pentru toţi aceşti bărbaţi cărora le spun Domnul este că sunt părinţi".

Actorul este tatăl a trei copii: Levi, 12 ani, Vida, 11 şi Livingston, 8, pe care îl are împreună cu soţia Camila Alves.

Matthew McConaughey a întărit ceea ce simţea atunci, faptul că trebuie să devină tată: „Îmi amintesc că, în mintea mea de opt ani, am spus:„ Atunci ai reuşit. Atunci ai devenit un domn! Ăsta este succesul”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici