Mauricio Lima a câştigat premiul pentru fotografie de agenţie. Vezi aici cu ce poze!

Mauricio Lima, fotograf al Agence France-Presse, a câştigat premiul anual pentru fotografie de agenţie decernat de prestigioasa revistă americană Time.

35 afișări
Imaginea articolului Mauricio Lima a câştigat premiul pentru fotografie de agenţie. Vezi aici cu ce poze!

Mauricio Lima a câştigat premiul pentru fotografie de agenţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lima a primit acest premiu pentru acoperirea "remarcabilă" a războiului din Afganistan.

Fotograful i-a însoţit patru săptămâni pe soldaţii americani în provincia Helmand din Afganistan. De asemenea, Lima a lucrat singur o lună în această ţară, realizând portrete ale soldaţilor şi civililor din zonele de conflict.

"Printre milioanele de fotografii transmise de agenţiile de presă anul acesta, munca lui Mauricio Lima de la AFP a ieşit în evidenţă", au declarat reprezentanţii revistei Time.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici