Meciurile naţionalei de fotbal, la Antena 1

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că postul de televiziune Antena 1 a câştigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori pe o perioadă de doi ani, începând cu data de 1 ianuarie 2008.

47 afișări
Imaginea articolului Meciurile naţionalei de fotbal, la Antena 1

Meciurile naţionalei de fotbal, la Antena 1

"Au existat patru oferte, TVR, Kanal D şi Telesport, Pro TV şi Antena 1. Le mulţumesc pentru ofertele făcute şi pentru că care au arătat cât de mult preţuiesc echipele naţionale şi nu vom folosi echipa naţională pentru audienţa unei televiziuni. În faza finală rămăseseră două posturi concurente, TVR şi Antena 1. Am hotărât ca şi câştigătoare Antena 1, care a făcut o ofertă de 2,6 milioane de euro pe doi ani", a afirmat Lupescu.

Oficialul federaţiei a menţionat sumele oferite de celelalte televiziuni care au participat la cererea de ofertă: "TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D şi Telesport au oferit 2,25 milioane şi Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet A".

Pachetul B oferit de FRF, care include dreptul de a transmite înregistrat în highlights meciurile oficiale ale echipei naţionale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret şi cele oficiale şi amicale ale selecţionatei under 18, a fost câştigat de TVR. "Pe primul loc TVR care a oferit 600.000 de euro, apoi pe doi Antena 1 cu 500.000 de euro, pe trei Pro Tv cu 230.000 de euro şi Kanal D cu Telesport cu 100.000 de euro", a declarat directorul general al federaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici