Video Mediafax Foto a lansat albumul de fotografie "Best of 2013" - VIDEO

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, a lansat, miercuri, 12 martie, cea de-a şaptea ediţie a albumului de fotografie "Best of", cu susţinerea Volksbank, în cadrul unui eveniment găzduit de F64, cel mai mare magazin foto-video din România.

880 afișări

Evenimentul de lansare a albumului a avut loc la magazinul foto-video F64, în incinta cafenelei proprii, aflată la parter, în bd-ul Unirii nr. 45, începând cu ora 19.00.

Albumul de fotografie de presă "Best of 2013" este continuarea firească a seriei de albume de fotografie de presă începută în 2006, prin care este dusă mai departe tradiţia de a prezenta într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto.

La eveniment a fost prezentată echipa Mediafax Foto, au fost proiectate fotografiile din album, iar fotoreporterii Mediafax Foto au povestit cum surprind imagini deosebite, dar şi momentele inedite pe care le trăiesc în spatele aparatelor de fotografiat.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă cu premii, desfăşurată cu sprijinul Volksbank, care îi susţine pe cei care-şi urmează pasiunea. Toţi participanţii la eveniment s-au putut înscrie la această tombolă, având şansa de a câştiga vouchere în valoare totală de 3000 lei, valabile în cadrul magazinului F64. În plus, toţi cei prezenţi au primit cupoane de reducere cu care vor putea achiziţiona albumul la un preţ special, redus cu 20%.

Anul 2013 a fost un an al exprimării libere, al dreptului cetăţeanului de a protesta. Astfel, povestea anului surprinde protestele de stradă faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană şi cele împotriva explorării gazelor de şist, ori cu manifestaţiile pro sau contra eutanasierii câinilor fără stăpân. Echipa Mediafax Foto a mai fotografiat competiţiile sportive interne şi internaţionale ale anului trecut, precum şi concertele susţinute în ţara noastră de artişti renumiţi pe plan internaţiona. Nelipsite din povestea lui 2013 au fost, ca de obicei, evenimentele politice şi permanentele tensiuni între liderii politici. Fotoreporterii Mediafax Foto s-au aflat întotdeauna în mijlocul evenimentelor, surprinzând cadre de istorie pe care le-au captat şi transmis fară să modifice sau denatureze realitatea şi adăugând de fiecare dată un strop de artă în fiecare cadru tras.

"Cu toate că trăim într-o perioadă de explozie a fenomenului fotografic, în care tehnologia reuşeşte să transforme pe aproape oricine într-un fotograf, Mediafax Foto demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenţiei noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine, rămâne întotdeauna de actualitate, căutată şi apreciată", spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Ediţia de anul acesta a albumului "Mediafax Foto - Best of 2013" poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album, în magazinul F64, precum şi pe www.f64.ro.

"Mediafax Foto - Best of 2013" are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti, Volksbank, CITR - Societatea de Practicieni în Insolvenţă şi F64.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul Agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. Arhiva foto online a Mediafax Foto conţine peste 370.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele aproape 5 milioane de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici