Mediafax Foto lansează serviciul Multimedia

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, vineri, 28 noiembrie, serviciul Multimedia, ce cuprinde reportaje sub forma unor slideshow-uri cu imagini însoţite de coloană sonoră, ilustrând unele dintre cele mai importante evenimente de actualitate.

17 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto lansează serviciul Multimedia

Mediafax Foto lansează serviciul Multimedia

Primul serviciu de acest tip oferit mass-media de o agenţie de presă românească, Multimedia este accesibil pe site-ul Mediafax Foto, la adresa www.mediafaxfoto.ro/multimedia.

Noul serviciu furnizează reportaje multimedia (foto şi audio), reprezentând adevărate poveşti în imagini.

Evenimente majore din diverse domenii sunt redate prin câte o selecţie de circa 35 de fotografii reprezentative, care sunt realizate de fotojurnaliştii şi colaboratorii Mediafax Foto şi sunt însoţite de o coloană sonoră adecvată. Astfel, fiecare reportaj multimedia se constituie într-o prezentare sugestivă şi cuprinzătoare a unui eveniment.

"Multimedia este spaţiul în care punem în evidenţă poveşti din jurul nostru, prin forţa expresivă a imaginilor şi a sunetului. Materialele sunt gândite pentru consumatorii - tot mai numeroşi - de new media şi reflectă evenimente de actualitate. De exemplu, primele reportaje multimedia disponibile au ca temă derby-ul Dinamo - Steaua şi alegerile parlamentare din 30 noiembrie", a declarat Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Selecţia imaginilor şi producţia reportajelor multimedia sunt realizate de editorii şi fotoreporterii Mediafax Foto.

Serviciul Multimedia îmbogăţeşte portofoliul de produse şi servicii Mediafax Foto pentru presă, adăugându-se fotografiilor de eveniment, infograficelor, fotografiilor de sport şi de lifestyle, precum şi serviciilor Premium (fotoreportaje extinse, la standarde de calitate foarte înalte) şi Publicity (mape electronice de fotografii pentru presă, create de instituţii şi companii pentru a-şi mediatiza evenimentele).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici