Mediafax Foto relansează luni serviciul Infografice

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, relansează luni serviciul Infografice, îmbogăţit cu o nouă funcţionalitate, care permite personalizarea fiecărui infografic descărcat de pe www.mediafaxfoto.ro.

5 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto relansează luni serviciul Infografice

Mediafax Foto relansează luni serviciul Infografice

Astfel, alături de infograficele standard, în format .jpg, furnizate “la cheie” de Mediafax Foto, publicaţiile au la dispoziţie şi versiunea editabilă a acestora, în format .pdf. În acest fel, fiecare publicaţie îşi poate personaliza informaţia din infograficul Mediafax Foto, în funcţie de propriile necesităţi editoriale.

Formatul .pdf permite modificarea şi înlocuirea tuturor textelor ce însoţesc imaginile, cu ajutorul Adobe Acrobat Professional sau cu Adobe Illustrator.

Lansat în 2006, serviciul Infografice al Mediafax Foto oferă interpretări grafice ale ştirilor zilei, care vin în completarea fluxului zilnic de ştiri Mediafax din sport, economie, politică, social etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici