Mediafax lansează un joc de table multiplayer pentru telefoanele mobile

Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax care furnizează conţinut multimedia pentru principalii operatori de telefonie mobilă din România - a lansat un joc de table multiplayer ce poate fi descărcat atât din portalul Orange World, cât şi din Vodafone live!.

409 afișări
Imaginea articolului Mediafax lansează un joc de table multiplayer pentru telefoanele mobile

Mediafax lansează un joc de table multiplayer pentru telefoanele mobile

Unul dintre puţinele jocuri multiplayer disponibile posesorilor de telefoane mobile din România, acesta poate fi jucat de două persoane prin tehnologia bluetooth, pe o rază de 15 metri. În cazul în care nu îşi activează bluetooth-ul, un jucător poate să aleagă drept oponent telefonul.

Jocul Table Multiplayer poate fi descărcat contra cost de clienţii Orange care au serviciul wap activat şi un telefon compatibil, din secţiunea "Jocuri" a portalului Orange World. Preţul jocului este 2,50 euro + TVA.

Clienţii Vodafone care au oferta Vodafone live! activata şi un telefon compatibil pot descărca Table Multiplayer din secţiunea "Jocuri" din Vodafone live!, la preţul de 3 euro + TVA.

"Fie că îşi măsoară forţele cu un prieten sau cu telefonul, jucătorii intră într-o adevărată competiţie datorită acestui joc", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Aplicaţia este dezvoltată de Divizia Games din cadrul MediaPro Interactiv, special pentru Mediafax Mobile Services.

Din 2003, Mediafax este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă din România. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). În 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks şi Diana Dumitrescu Xcuts. În 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc, "Supravieţuitorul".

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără: fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează şi consumatorilor finali, prin www.mediafax.ro.

În iunie 2008, Mediafax s-a lansat pe piata media din Cehia, unde funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite informaţii în timp real din toate domeniile. Astfel, Mediafax este prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici