Mediafax.ro lansează versiunea pentru iPad

Mediafax.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de ştiri din România, lansează aplicaţia de iPad, pentru a-şi plasa cititorii în centrul evenimentelor, în timpul în care acestea se desfăşoară, indiferent unde ei s-ar afla, informează un comunicat.

269 afișări
Imaginea articolului Mediafax.ro lansează versiunea pentru iPad

Mediafax.ro lansează versiunea pentru iPad

Mediafax.ro pe iPad pune în valoare într-o manieră mai dinamică conţinutul jurnalistic exclusiv, rapid şi obiectiv cu care s-a consacrat deja în rândul cititorilor din online.

Posesorii de iPad vor regăsi toată informaţia de care au nevoie în acelaşi loc: cele mai importante ştiri ale zilei, completate cu foto şi video la calitate maximă. Pe lângă structurarea riguroasă a conţinutului editorial, versiunea de iPad mizează pe un design elegant, interactivitate şi uşurinţă în navigare.

Printre feature-urile ediţiei mediafax.ro de iPad se numără: navigare simplă între secţiuni şi între articole, precum şi în galeriile foto; galerii foto şi video interactive; două variante de design pentru homepage; posibilitate de personalizare a primei pagini în funcţie de domeniile de interes; posibilitate de navigare offline; opţiuni de share pe Facebook şi Twitter direct din aplicaţie; topul ştirilor care stârnesc cele mai puternice reacţii din partea utilizatorilor.

Aplicaţia mediafax.ro pentru iPad este disponibilă pentru descărcare pe www.mobilio.ro sau în App Store, la preţul de 1,59 euro.

Transformă-ţi iPad-ul într-un panou de comandă!

www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group şi este unul din principalele site-uri de ştiri din România. Lansat în 2007, ca primul site al unei agenţii de presă româneşti care se adresa în mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro îşi ţine vizitatorii conectaţi la actualitatea din România prin peste 100 de ştiri de la locul evenimentelor, transmise în timp real şi prezentate echidistant. Cu un conţinut multimedia tot mai bogat, o acoperire completă a ştirilor de impact şi o bună selecţie a celor mai importante informaţii ale zilei, site-ul şi-a crescut constant traficul şi numărul de vizitatori loiali.

Mediafax Group este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte cele mai multe branduri-lideri de piaţă din presa românească. Brandurile Mediafax Group sunt: Business: Ziarul Financiar, www.zf.ro, Business Magazin, www.businessmagazin.ro; Sport & Special Interest: ProSport, www.prosport.ro, www.liga2.ro, PROMotor, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro; General: Mediafax Mass-Media News, www.mediafax.ro, www.gandul.info; Mediafax Foto, Mediafax monitorizare de presă, Mediafax Mobile; Women & Eentertainment: PRO TV Magazin, www.protvmazin.ro, Ce se întâmplă, doctore?, www.csid.ro, The One, www.onemagazine.ro, Time Out Bucureşti, www.timeoutbucuresti.ro, www.apropo.ro, www.showbiz.ro, www.intrefete.ro, www.muvix.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici