Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă

Actriţa de origine malaeziană Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Ea a primit premiul duminică seară pentru interpretarea sa din filmul „Everything Everywhere All at Once”, potrivit AP.

704 afișări
Imaginea articolului Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă

Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă

„Cred că acesta este un lucru pentru care am muncit din greu de foarte mult timp şi în seara asta am spart cu desăvârşire acel plafon de sticlă”, a spus Yeoh.

Yeoh a devansat-o pe Cate Blanchett („Tár”), câştigătoare în trecut a premiului Oscar, precum şi pe Michelle Williams („The Fabelmans”), Ana de Armas („Blonde”) şi Andrea Riseborough („To Leslie”).

Filmul „Everything Everywhere All at Once” a câştigat duminică şapte premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol secundar, cel mai bun montaj, cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu original.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oscar,
michelle yeoh,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici