Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, invitat la "După 20 de ani"

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie este invitatul emisiunii "După 20 de ani", difuzată de Pro TV duminică, de la ora 10.00.

104 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, invitat la "După 20 de ani"

Remus Pricopie (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Gazda emisiunii, Cristian Leonte, şi jurnaliştii Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) şi Claudiu Pandaru (gandul.info) vor dialoga cu ministrul despre situaţia învăţământului românesc.

Printre temele de discuţie se vor afla rezultatele dezastruoase ale elevilor din clasele a 8-a şi a 12-a la examenele de final de an, dar şi faptul că tot mai mulţi profesori buni pleacă din sistem.

De asemenea, absenţa unei strategii unitare care să ducă la un învăţământ de calitate, va fi un alt subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici