Mircea Badea, obosit de „În gura presei“: „M-aş cam căra“

„M-aş cam căra. Vine luna august şi plec în concediu. Dacă mă ajută şi pe mine conjunctura, capul şi eventuale «ferestre de oportunitate», nu mă mai întorc la aceeaşi emisiune”. Nu sunt vorbele Mihaelei Rădulescu, nici ale lui Mircea Radu, ci ale unui (aşa cum nu se dă în vânt să fie numit) „coleg de trust”, arată Gândul.

67 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea, obosit de „În gura presei“: „M-aş cam căra“

Mircea Badea, obosit de „În gura presei“: „M-aş cam căra“ (Imagine: Mediafax Foto)

Pe blogul personal, Mircea Badea îşi făcea cunoscute ieri intenţiile de a pleca în vacanţă, solicitând de la cei care-i accesează pagina niscaiva propuneri cu privire la următoarea destinaţie.

Citeşte mai multe despre viitorul emisiunii lui Mircea Badea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici