Mircea Badea s-a autoidentificat drept “imbecilul de la Antena 3”, pe care l-a chelfănit Mircea Dinescu

Dacă pentru un răstimp de două zile, cititorul sau telespectatorul curios şi-a pus întrebarea “care-o fi imbecilul de la Antena 3, care a râs de reducerile salariale aplicate colegilor de la Realitatea, şi pe care l-a apostrofat Dinescu, în emisiunea lui Tănase”, odată cu începutul emisiunii “În gura presei”, de duminică seara, difuzată chiar pe postul Antena 3, lucrurile s-au clarificat, informează Gândul.

42 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea s-a autoidentificat drept “imbecilul de la Antena 3”, pe care l-a chelfănit Mircea Dinescu

Mircea Badea s-a autoidentificat drept “imbecilul de la Antena 3”, pe care l-a chelfănit Mircea Dinescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mircea Badea, realizatorul sus-amintitului show, şi-a asumat ocara: “Nici nu mai pun în discuţie dacă sunt eu, sau nu, imbecilul. Problema e dacă sunt, sau nu, singurul imbecil de la Antena 3.”

Citeşte mai multe despre replicile date de Mircea Badea scriitorului Mircea Dinescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici