Mircea Tiberian cântă în "Jazzy Tarot", la Metropolis

"Jazzy Tarot", un spectacol creat de Luminiţa Anton pe texte de Saviana Stănescu, cu muzică live de Mircea Tiberian, Horst Nonnenmacher, Liviu Butoi şi Horaţiu Iliescu, va avea premiera, duminică, la Teatrul Metropolis, transmite teatrul.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Tiberian cântă în "Jazzy Tarot", la Metropolis

Mircea Tiberian cântă în "Jazzy Tarot", la Metropolis

"Jazzy Tarot" aduce în faţa publicului bucureştean o combinaţie de teatru şi jazz, spectatorii fiind invitaţi să privească în viitor cu ajutorul cărţilor de tarot, într-o formulă gândită de scenograful Vladimir Iuganu. Actorii Monica Ciută, Irina Sârbu, Filip Ristovski sau Alexandru Unguru vor interpreta o piesă creată după texte de Saviana Stănescu şi coregrafia gândită de Levente Szasz.

Mircea Tiberian, Horst Nonnenmacher, Liviu Butoi şi Horaţiu Iliescu vor cânta live pe scena Teatrului Metropolis, în acest spectacol. "Jazzy Tarot" este realizat în coproducţie cu Interzone şi Muzeul Literaturii Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici