Misia, una dintre cele mai bune voci ale muzicii fado, concertează la Bucureşti pe 29 noiembrie

Misia, considerată a fi una dintre cele mai bune voci ale muzicii fado, va concerta pe 29 noiembrie la Sala Palatului din Capitală, într-un eveniment organizat de festivalul Plai în parteneriat cu Ambasada Portugaliei, potrivit unui comunicat.

50 afișări
Imaginea articolului Misia, una dintre cele mai bune voci ale muzicii fado, concertează la Bucureşti pe 29 noiembrie

Misia, una dintre cele mai bune voci ale muzicii fado, concertează la Bucureşti pe 29 noiembrie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Misia este considerată una dintre cele mai bune voci ale fado-ului din istorie, o demnă urmaşă a Amaliei Rodriguez. Un pionier, un spirit liber - Misia este mai mult decât o simplă interpretă", au declarat organizatorii.

Cântăreaţa duce tradiţia portugheză mai departe şi este apreciată ca fiind o adevărată ambasadoare a muzicii, recunoscută în întreaga lume şi recompensată cu ordine, distincţii, medalii şi premii. Astfel, artista a fost recompensată, printre altele, cu Medalia Ordinul de Merit al Portugaliei, Marea Medalie Roşie a oraşului Paris, Ordinul Artei şi Literelor din Franţa, premiul criticilor muzicali din Germania, premiul Festivalului Internaţional de Film de Artă şi Pedagogic şi marele premiu al Academiei Charles Cros.

Misia a lansat până în prezent nouă albume - "Misia" (1991), "Fado" (1993), "Tanto Menos Tanto Mais" (1995), "Garras Dos Sentidos" (1998), "Paixões Diagonais" (1999), "Ritual" (2001), "Canto" (2003), "Drama Box" (2005) şi "Ruas" (2009).

Misia a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2004 şi 2008, iar anul acesta a fost invitată la Festivalul Plai de la Timişoara, desfăşurat între 10 şi 12 septembrie.

Organizatorii susţin că evenimentul din 29 noiembrie din Capitală se adresează atât cunoscătorilor, cât şi profanilor, pentru că muzica Misiei este tulburătoare pentru ambele categorii de public.

Biletele pentru concert au preţuri cuprinse între 70 şi 250 de lei şi vor putea fi achiziţionate de la casieria Sălii Palatului, precum şi online, de pe site-urile myticket.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici