Mitică Popescu despre Andrei Blaier: L-am iubit foarte mult. Nu cred că a avut timp să facă şi păcate

Actorul Mitică Popescu a declarat pentru MEDIAFAX că l-a iubit foarte mult pe cineastul Andrei Blaier - decedat joi -, cu care a avut o colaborare "extraordinară" şi nu crede că acesta a avut timp să facă şi păcate.

326 afișări
Imaginea articolului Mitică Popescu despre Andrei Blaier: L-am iubit foarte mult. Nu cred că a avut timp să facă şi păcate

Mitică Popescu (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

"A fost unul din marii regizori şi iubitori de actori. (...) a fost extraordinară colaborarea cu el", a spus Mitică Popescu, amintindu-şi că l-a cunoscut pe Blaier la Piatra Neamţ, pe când cineastul făcea filme de protecţia muncii, iar apoi s-a "trezit chemat" să joace în serialul "Lumini şi umbre", în regia acestuia.

"Ne vedeam de Sfântul Andrei, pentru că eu sunt născut în această zi, iar pe el îl chema Andrei. Anul ăsta, nu ne-am văzut", a mai spus actorul, declarând că regretă moartea cineastului, pe care l-a "iubit foarte mult".

"Dumnezeu să-l odihnească! Nu cred că a avut timp să facă şi păcate", a mai spus Mitică Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici