Mohammad Murad, la a doua încercare, marţi, la CNA, pentru a-şi lansa o televiziune de business

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, va încerca din nou, marţi, să obţină două licenţe audiovizuale de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a-şi lansa propria televiziune, după ce în 28 ianuarie CNA a amânat luarea unei decizii în acest caz.

323 afișări
Imaginea articolului Mohammad Murad, la a doua încercare, marţi, la CNA, pentru a-şi lansa o televiziune de business

Mohammad Murad, la a doua încercare, marţi, la CNA, pentru a-şi lansa o televiziune de business

Iniţial, societatea M&M Channel SRL din Bucureşti a solicitat CNA acordarea a două licenţe audiovizuale (una de satelit şi una prin reţele de comunicaţii electronice) pentru lansarea unei televiziuni de business şi lifestyle, cu denumirea TV Life.

CNA a luat în discuţie solicitarea în şedinţa din 28 ianuarie, când a amânat luarea unei decizii în acest caz.

Motivul amânării a fost acela că CNA dorea să solicite un punct de vedere de la societatea Realitatea Media SA, care deţine televiziunea The Money Channel. Trei dintre emisiunile prezente în grila televiziunii pe care M&M Channel SRL vrea să o lanseze, respectiv "Business Breakfast", "Market Report" şi "România agricolă", sunt difuzate în prezent pe The Money Channel.

De asemenea, Consiliul urma să verifice şi aspecte legate de studioul în care ar urma să îşi desfăşoare activitatea noua televiziune şi de echipamentele folosite de televiziune.

Ulterior, însă, societatea M&M Channel SRL a solicitat CNA acordarea celor două licenţe audiovizuale (prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice), dar a modificat denumirea televiziunii pe care vrea să o lanseze din TV Life în The Market Channel.

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licenţelor pentru televiziunea The Market Channel va fi analizată de CNA, marţi, aceasta apărând pe ordinea de zi oficială a şedinţei Consiliului.

Societatea M&M Channel SRL a fost înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului pe 8 mai 2013 şi are sediul în Bucureşti.

Asociaţii societăţii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) şi Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este şi administrator al societăţii M&M Channel SRL, potrivit informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Acţionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) şi Elena Păun (0,013%). Elena Păun este şi administrator şi preşedintele consiliului de administraţie al societăţii Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.

Totodată, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat în domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a cărei licenţă audiovizuală este deţinută de societatea Realitatea Media SA.

În 30 aprilie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat noua grilă a The Money Channel şi funcţionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucureşti. Imobilul în care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţează televiziunea în noua formulă, după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din Realitatea Media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici