Muzeul Militar Naţional, decorat de preşedinte cu Ordinul «Meritul Cultural», la 90 de ani de la înfiinţare

Preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul "Meritul Cultural" - în grad de Mare Ofiţer categoria "Promovarea culturii" Muzeului Militar Naţional "Regele Ferdinand I", decorarea fiind făcută la propunerea ministrului Apărării, cu prilejul marcării a 90 de ani de la înfiinţarea instituţiei.

123 afișări
Imaginea articolului Muzeul Militar Naţional, decorat de preşedinte cu Ordinul «Meritul Cultural», la 90 de ani de la înfiinţare

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de decorare a Muzeului Militar Naţional "Regele Ferdinand I" din Bucureşti, informează Administraţia Prezidenţială.

"Astfel, cu prilejul aniversării a 90 de ani de la înfiinţare, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la cercetarea, conservarea şi valorificarea expoziţională ale vestigiilor trecutului nostru istoric şi militar, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a conferit Ordinul «Meritul Cultural» - în grad de Mare Ofiţer categoria F «Promovarea culturii» Muzeului Militar Naţional «Regele Ferdinand I» din Bucureşti", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici