Naran Gheser lansează cartea „Iniţiere în Hermetism” - O călătorie spre lumină şi energie

Într-o eră în care căutarea de sens şi conexiune spirituală devine din ce în ce mai intensă, Naran Gheser ne oferă un ghid esenţial pentru această călătorie interioară prin noua sa carte, „Iniţiere în Hermetism”, o carte care va revoluţiona ceea ce ştiai despre puterea interioară a omului. Cartea a apărut la editura Librex Publishing şi este doar una dintre numeroasele lucrări ale autorului, deja cunoscut şi apreciat în România în sfera spiritualităţii şi a ezoterismului.

Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului Naran Gheser lansează cartea „Iniţiere în Hermetism” - O călătorie spre lumină şi energie

Naran Gheser lansează cartea „Iniţiere în Hermetism” - O călătorie spre lumină şi energie

Tehnici sacre transmise de-a lungul mileniilor

„Iniţiere în Hermetism” nu este o simplă carte, ci un adevărat manual de transformare interioară. Naran Gheser reuşeşte să aducă laolaltă tehnici şi practici sacre care au fost transmise de iniţiaţi de-a lungul mileniilor, oferindu-le cititorilor acces la înţelepciuni antice. Prin intermediul acestei cărţi, autorul ne invită să ne conectăm cu Lumina Divină şi să accesăm de zece ori mai multă energie pe care să o direcţionăm către obiectivele şi dorinţele noastre.

Un ghid pentru călătoria iniţiatică

Cartea promite să fie ghidul esenţial pentru oricine doreşte să înceapă o călătorie iniţiatică în hermetism. Fiecare pagină este plină de înţelepciune şi instrumente practice, menite să conducă cititorii către un nivel superior de conştiinţă şi de putere interioară, fiind o invitaţie la auto-descoperire şi la explorarea unor dimensiuni spirituale profunde.

Manifestarea energiei şi crearea vieţii dorinţe

Unul dintre punctele forte ale cărţii este felul în care reuşeşte să ajute cititorii să manifeste o capacitate mai mare de a depăşi stresul, să îmbunătăţească relaţiile, să obţină protecţie spirituală şi să atingă un nivel mai profund de auto-cunoaştere. De asemenea, cititorii vor învăţa cum să înţeleagă şi să elibereze trecutul, să acceseze misterele universului şi să creeze viaţa pe care o doresc cu adevărat.

Conştientizare şi intuiţie

În „Iniţiere în Hermetism”, Naran Gheser ne învaţă să ne aliniem puterea personală cu voinţa lui Dumnezeu, a Naturii şi a Universului, creând o bază de energie pozitivă şi Lumină. Cartea ne oferă resursele necesare pentru a gestiona mai uşor provocările şi obstacolele vieţii, conectându-ne în acelaşi timp cu propria noastră intuiţie şi ghidare interioară.

Un partener de încredere în călătoria spiritului

Pe măsură ce parcurgem paginile acestei cărţi noi, vom descoperi în ea un tovarăş de încredere şi un ghid sigur către lumina şi puterea interioară. Vom învăţa să ne protejăm propriul câmp de energie şi să lucrăm cu îngeri şi fiinţe de Lumină într-un mod mai profund, ajutându-ne să ne aliniem destinul cu voinţa divină.

Despre iniţiere s-a scris şi s-a spus enorm de mult în ultimele secole, în interiorul şi în afara cercurilor cunoaşterii hermetice occidentale. Un procent destul de remarcabil din acest total, din păcate, este un nonsens temeinic. Niciun alt subiect din întregul domeniu al studiului ezoteric nu a fost împovărat cu o mulţime de baliverne pompoase, iar dezordinea rezultată face dificilă chiar şi abordarea subiectului fără a invita la confuzie. Cu toate acestea, încercarea trebuie făcută, deoarece procesul de iniţiere se află aproape de inima şi sufletul studentului pentru a obţine magia interioară şi transformatoare la toate nivelurile de conştiinţă.

„Cuvântul Iniţiere provine din limba latină, de la cuvântul INITIO, care înseamnă ÎNCEPUT; prin urmare, este începutul sau procesul de a intra în ceva... În acest caz, este procesul de a intra într-un nou stagiu al vieţii spirituale... Fiecare iniţiere marchează un ritual de trecere şi călătorie a focului interior şi transmitere a acestuia de la un pol la altul, realizând o uniune şi crescând cu tot ce este viu şi cu tine însuţi.” - Alice Bailey

Iniţierea este un ritual foarte puternic prin care se deschid căi pentru noi începuturi şi potenţe în vederea îndeplinirii misiunii personale. Ritualul de iniţiere a fost transmis din timpuri străvechi fără întrerupere a liniei iniţiatice.

Iniţierea în hermetism, cunoscută în vechile şcoli de mistere ca şi programul „Adept”, este una dintre cele mai vechi de pe planetă, este o cale unică de a accentua conexiunea cu lumina, de a mări contactul cu ierarhia de lumină. Într-un sens colocvial, reprezintă un început: începutul unui proces pe care iniţiatul însuşi trebuie să îl finalizeze.

În pregătirea ta pentru iniţierea în hermetism, această carte te va ajuta să:

  • accesezi energii şi informaţii pe care le vei putea folosi în viaţa zilnică, pentru a spori accesul, cantitatea şi calitatea luminii şi energiei cu care lucrezi;

  • acces la niveluri mai elevate ale înţelegerii şi cunoaşterii.

Iniţierea în hermetism este o iniţiere în planul fizic, în persoană. Această iniţiere permite noului adept să intre în Marea Fraternitate Universală a Luminii Albe, aducând în planul fizic (pentru adept) cele mai înalte niveluri ale luminii şi cunoaşterii. Odată cu primirea iniţierii, candidatul va avea de zece ori mai multă energie şi lumină, pentru a fi folosite în munca depusă.

Despre Autor

Naran Gheser este un autor cunoscut pentru lucrările sale dedicate spiritualităţii şi auto-cunoaşterii. Anterior, el a publicat lucrări apreciate precum Mistica Ebraică şi deschiderea Cerurilor, Arborele Vieţii – Sfere de lumină, Tainele şi lumina Alfabetului Divin, dar şi o serie de cărţi de Tarot, care au ajutat numeroşi cititori să îşi descopere adevăratul potenţial. Prin abordările sale inovative şi profunde, Naran Gheser a reuşit să devină o voce respectată în domeniul spiritualităţii moderne.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici