"Născut pentru niciodată", regizat de Tompa Gabor, de 23 de ori la Avignon - GALERIE FOTO

Spectacolul "Născut pentru niciodată", al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, în regia lui Gábor Tompa, va fi reprezentat de 23 de ori la Théâtre des Halles, în cadrul Festivalului de Teatru de la Avignon, care se desfăşoară în perioada 7-30 iulie.

57 afișări
Imaginea articolului "Născut pentru niciodată", regizat de Tompa Gabor, de 23 de ori la Avignon - GALERIE FOTO

"Născut pentru niciodată", regizat de Tompa Gabor, se joacă de 23 de ori la Festivalul Internaţional de Teatru de la Avignon (Imagine: István Biró/theatredeshalles.com)

GALERIE FOTO

Spectacolul este o coproducţie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj şi a Théâtre des Halles din Avignon.

Din distribuţie fac parte Áron Dimény, Hilda Péter, Attila Orbán, Balázs Bodolai, Enikő Györgyjakab, Zsolt Bogdán, Ernő Galló, Lehel Salat, Ferenc Sinkó, Emőke Kató, decorul şi costumele fiind semnate de Carmencita Brojboiu, iar coregrafia aparţine Vavei Ştefănescu.

Festivalul Internaţional de Teatru din Avignon este cel mai prestigios eveniment teatral din Europa, cu o tradiţie de peste 60 de ani. Creat în 1947 de Jean Vilar, Festivalul de la Avignon este recunoscut, pe plan naţional şi internaţional, drept una din cele mai importante întâlniri culturale din Franţa.

Evenimentul, desfăşurat pe parcursul a mai mult de trei săptămâni, se bucură de o atenţie deosebită din partea specialiştilor.

Theatre des Halles a fost înfiinţat de Alain Timar, care, în prezent, este directorul teatrului, regizor, scenograf, artist vizual.

Spectacolul "Naître à jamais" va fi jucat în cadrul celei de-a 63-a ediţii a Festivalului, în fiecare seară, între 7-30 iulie (excepţie făcând data de 19 iulie), reprezentaţiile fiind subtitrate în limba franceză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici