News Corp. închide publicaţia pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să strângă destui abonaţi

Grupul News Corp., controlat de miliardarul Rupert Murdoch, va închide publicaţia online pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să adune suficienţi abonaţi pentru a supravieţui, cei 126 de angajaţi urmând să fie disponibilizaţi.

108 afișări
Imaginea articolului News Corp. închide publicaţia pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să strângă destui abonaţi

News Corp. închide publicaţia pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să strângă destui abonaţi (Imagine: learn.thedaily.com)

The Daily se va închide pe 5 martie, potrivit documentelor transmise de companie autorităţilor statale din New York, informează Bloomberg.

Închiderea The Daily face parte din strategia News Corp. de a despărţi operaţiunile de publishing de cele de divertisment.

Publicaţia electronică a fost lansată anul trecut pentru a monetiza popularitatea tot mai mare a tabletelor.

La inaugurarea revistei, magnatul media Rupert Murdoch a declarat că The Daily va avea nevoie de 500.000 de abonaţi pentru profitabilitate. După un an, The Daily a acumulat numai 100.000 de clienţi plătitori.

Redactorul şef al The Daily, Jesse Angelo, va deveni publisher la New York Post, ziar controlat tot de News Corp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici