Noaptea Devoratorilor de Publicitate, sâmbătă, la Berăria H din Bucureşti

Noaptea Devoratorilor de Publicitate va avea loc sâmbătă, începând cu ora 21.00, la Berăria H din Bucureşti, iar în deschiderea proiecţiilor va concerta Simona Radu, show-ul fiind animat de Tiberiu Popovici MC.

402 afișări
Imaginea articolului Noaptea Devoratorilor de Publicitate, sâmbătă, la Berăria H din Bucureşti

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, sâmbătă, la Berăria H din Bucureşti (Imagine: Facebook)

Formatul spectacolului, cunoscut deja de publicul de gen, cuprinde patru calupuri cu spoturi publicitare generaliste, prezentate în premieră publicului din România, înscriindu-se astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest tip, tonul fiind dat de deschiderea mondială de la Paris, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În 1973, Jean Marie Boursicot, pe atunci un puşti de 10 ani, fascinat de reclamele văzute la televizor şi în sălile de cinema, a început să colecţioneze casete cu filme şi spoturi publicitare. Consecvent pasiunii sale, el este, în prezent, menţionat în Cartea Recordurilor drept cel mai important colecţionar de spoturi şi reclame din lume, deţinând peste 800.000 de clipuri.

"Ca producător general al evenimentului am organizat prima ediţie în 1995. Am văzut succesul spectacolului în Franţa şi am hotărât să risc aducând un spectacol unic în România", a declarat Dan Chişu.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici