Noile aventuri ale lui Mr. Bean, în versiune animată, difuzate şi în România din 1 iunie - FOTO

Cel de-al doilea sezon al serialului animat "Mr. Bean", în care cunoscutul personaj devine pe rând şofer de taxi, profesor şi cercetaş, va fi difuzat în România, începând din 1 iunie, la televiziunea Boomerang, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

648 afișări
Imaginea articolului Noile aventuri ale lui Mr. Bean, în versiune animată, difuzate şi în România din 1 iunie - FOTO

Mr. Bean (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul personaj Mr. Bean, iubit de mai multe generaţii, se întoarce în formă animată cu un nou sezon, care cuprinde 52 de episoade a câte 11 minute fiecare.

Serialul va putea fi urmărit la televiziunea de desene animate Boomerang începând cu 1 iunie, de luni până vineri, de la ora 17:50.

Această serie animată poate fi vizionată de întreaga familie, fiind adresată în special copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani.

"Ne bucurăm să anunţăm noul sezon pentru filialele internaţionale. Canalele noastre pentru copii oferă cele mai bune animaţii pentru tânăra audienţă, iar Mr. Bean este un personaj comic reprezentativ pe care toţi copiii îl vor îndrăgi. Serialul a avut rezultate excelente în cadrul regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, n.r.) unde Boomerang, cel de-al doilea canal de referinţă al nostru, oferă reproduceri contemporane ale unor seriale clasice, ce pot fi urmărite de întreaga familie", a declarat Cecilia Persson, vicepreşedinte de achiziţii şi coproducţii pentru EMEA al companiei Turner, care deţine televiziunea Boomerang.

În noul sezon al serialului "Mr. Bean", cunoscutul personaj devine pe rând şofer de taxi, profesor şi cercetaş. Caracterul puţin aiurit al lui Mr. Bean trimite telespectatorii într-o lume plină de încurcături. Mr. Bean are o inimă mare, mai ales atunci când vine vorba despre ursuleţul Teddy, idei măreţe şi un noroc incredibil de a da mereu de bucluc.

Serialul animat "Mr. Bean" a fost prima oară difuzat în 2002, fiind bazat pe serialul britanic cu acelaşi nume al cărui actor principal este actorul Rowan Atkinson.

Potrivit comunicatului, sezonul precedent al serialului animat "Mr. Bean", difuzat în 70 de teritorii, s-a bucurat de cifre de audienţă foarte bune, iar noul sezon va fi difuzat în ţări europene precum Marea Britanie, Spania, Turcia, dar şi ţări din America Latină şi Asia.

Boomerang România este una dintre cele mai populare televiziuni, care ajunge la 741.000 de copii în fiecare lună. În noiembrie, televiziunea era situată pe locul al doilea pe acest segment de piaţă. Cele mai apreciate seriale difuzate de Boomerang sunt "The Garfield Show", "The Tom and Jerry Show" şi "Scooby-Doo".

Boomerang este un brand deţinut de Turner Broadcasting System International, Inc. - Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), o companie a Time Warner.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici