Au fost anunţate nominalizările la Premiile Emmy. Nicole Kidman şi Al Pacino, lăsaţi pe dinafară

  • Lista nominalizărilor pentru cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Emmy a fost anunţată într-o ceremonie virtuală
  • HBO rămâne un competitor important, cu 26 de nominalizări pentru seria Watchmen
  • Netflix, Amazon şi mai tânărul Disney+ vin tare din urmă cu nominalizări la categorii importante
1394 afișări
Imaginea articolului Au fost anunţate nominalizările la Premiile Emmy. Nicole Kidman şi Al Pacino, lăsaţi pe dinafară

Au fost anunţate nominalizările la Premiile Emmy. Nicole Kidman şi Al Pacino, lăsaţi pe dinafară

A fost haos în prima parte a anului în privinţa lansărilor cinematografice, amânate sau chiar anulate de pandemie. Dar televiziunile şi serviciile de streaming au profitat din plin de situaţie şi au atras cifre impresionante. Un motiv în plus să ne mutăm atenţia asupra echivalentului Premiilor Oscar în televiziune, Premiile Emmy.

HBO nu duce deloc lipsa ''Game Of Thrones'', serial încheiat anul trecut după 8 sezoane. Seria lor, Watchmen, are cele mai multe nominalizări anul acesta, 26, asta deşi în ianuarie nici măcar n-a fost băgată în seamă la Globurile de Aur.
Serialele Dead To Me, Hollywood, Mandalorian, Stranger Things şi Normal People, favorite ale publicului, au primit şi ele nominalizări importante.
 
Nominalizările pentru a 72-a ediţie au fost anunţate într-o ceremonie virtuală de patru actori şi comedianţi, pentru a menţine distanţa de siguranţă.
 
Avem şi actori mari printre favoriţii la premii: Hugh Jackman pentru rolul său principal din Bad Education, Jeremy Irons pentru cel din Watchmen sau Cate Blanchett pentru rolul din Mrs. America. Nicole Kidman, pe de altă parte, câştigătoare în trecut cu seria Big Little Lies, nu se mai numără nici măcar printre nominalizaţi. Aceeaşi soartă o are şi actorul Al Pacino, lăudat de fani pentru primul său rol dintr-o serie TV (Hunters, de pe Amazon Prime), dar nebăgat în seamă de critici.
 
Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, a cărei gazda este Jimmy Kimmel, are loc pe 20 septembrie.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici