Noul film Borat face înconjurul lumii: se vede în 240 de ţări

  • În octombrie vezi continuarea comediei Borat (2006) pe platforma de streaming Amazon Prime
  • Filmul lui Sacha Baron Cohen va fi lansat în 240 de ţări, chiar înaintea alegerilor din SUA
  • Filmările au început imediat ce restricţiile impuse de pandemie au fost diminuate
632 afișări
Imaginea articolului Noul film Borat face înconjurul lumii: se vede în 240 de ţări

Noul film Borat face înconjurul lumii: se vede în 240 de ţări

Vei putea vedea continuarea filmului Borat pe Amazon Prime, chiar înaintea alegerilor din SUA. Comedia, numită Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, va fi lansată la sfârşitul lui octombrie în 240 de ţări, pe platforma de streaming Amazon Prime.

Sacha Baron Cohen revine în rolul care l-a făcut faimos în 2006, cel al jurnalistul kazah Borat. În vară, actorul a fost surprins pe străzile din Los Angeles în timpul unor filmări în care purta costumul lui Borat, ceea ce a dat naştere la speculaţii. Filmul, confirmat la începutul acestei luni, e primul filmat chiar în timpul pandemiei de coronavirus. În prima parte, Borat ajunge şi în satele din ţara noastră şi merge cu o Dacia 1310.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici