O carte pe zi: „Cunoaşte-te pe tine însuţi. Exerciţii pentru descoperirea sinelui” de Nicole

„În fiecare dintre noi există capacitatea de a ne transforma alchimic trauma şi de a începe să trăim o viaţă plină de sens. Am conceput această carte păentru a fi un ghid care poate fi folosit pe cont propriu, în ritmul fiecăruia, toate exerciţiile putând fi duse la bun sfârşit oricând vrei.”

120 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Cunoaşte-te pe tine însuţi. Exerciţii pentru descoperirea sinelui” de Nicole

O carte pe zi: „Cunoaşte-te pe tine însuţi. Exerciţii pentru descoperirea sinelui” de Nicole

Nicole LePera a devenit o voce de frunte în autovindecarea psihologică, ajutând milioane de oameni din toată lumea să iasă din modul de supravieţuire în care îşi duc viaţa pentru a-şi crea în mod conştient existenţe autentice pe care să le iubească. În prima ei carte, Cum să-ţi transformi viaţa, Nicole le-a oferit cititorilor un cadru holistic revoluţionar de autovindecare. Am semnalat această cartea la această rubrică, anul trecut. Aşadar, Nicole LePera este specialistă în psihologie holistică. S-a format ca psiholog la Cornell University şi la The New School for Social Research din New York. Locuieşte în Los Angeles. Acum, în Cunoaşte-te pe tine însuţi, ne împărtăşeşte un caiet de exerciţii interactiv gândit pentru a ajuta fiecare cititor să îşi descopere sinele autentic.

Scriu editorii: „Cu toţii cădem pradă obiceiurilor şi modelelor condiţionate – produse ale trecutului nostru – care conduc la cicluri de stagnare, de durere şi de autodistrugere. Dar, după cum ne spune Nicole LePera, avem şi abilitatea înnăscută de a ne trezi şi de a schimba comportamentele care nu ne mai sunt de folos, permiţându-ne să trecem într-o versiune mai înaltă a sinelui nostru. Observând obiectiv şi cu compasiune modelele fizice, mentale şi emoţionale care ne umplu existenţa şi ne creează sinele actual, putem vedea mai clar ce nu dorim să purtăm cu noi în viitor. Pe măsură ce vei citi paginile acestei cărţi şi vei fi martorul propriilor obiceiuri – de la somn la mişcare şi la mâncare, prin reactivitate emoţională şi credinţe intime – nu va mai trebui niciodată să te întrebi <<Dar de unde să încep?>> Cunoaşte-te pe tine însuţi este un ghid revoluţionar, un tovarăş de treabă şi încurajator şi o capodoperă exhaustivă de înţelegere a sinelui care îţi va transforma radical fiinţa şi lumea exterioară.”

 

Nicole LePera - Cunoaşte-te pe tine însuţi. Exerciţii pentru descoperirea sinelui. Traducere din limba engleză de Cosmin Nedelcu. Editura Litera. 256 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici