O carte pe zi: „M-ai trădat” de Lisa Jackson

„O reţea complexă de legături sentimentale formează nucleul ultimului roman din trilogia Cahill scrisă de Lisa Jackson. Răsturnările permanente de situaţie îi vor îine pe cititori cu sufletul la gur”. - Publisher’s Weekly

218 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „M-ai trădat” de Lisa Jackson

O carte pe zi: „M-ai trădat” de Lisa Jackson

Al treilea volum din saga familiei Cahill, care a epatat mereu prin bogăţia imensă, dar şi prin faptul că membrii ei excelează în aventuri extraconjugale, copii din flori şi crime. Strâns legat de destinul familiei Cahill a fost mereu cel al familiei Amhurst. Primul volum al trilogiei, „Dacă ar fi ştiut”, i-a avut în centru pe Marla Amhurst Cahill şi Alex Cahill; al doilea volum, „Aproape moartă”, a avut-o ca personaj principal pe Cissy, fiica celor doi. În amândouă volumele abundă crimele, trădările şi goana după averea imensă a familiei. Volumul de faţă îl are în centru pe James, fratele vitreg mai mic al lui Cissy, acum bărbat în toată firea. Dar şi alte două surori gemene, care n-au mai apărut până la acest volum, Sophia şi Julia, fiicele lui Deidre, fiica Marlei Amhurst, date spre adopţie încă de la naştere unor familii diferite, dar care se întâlnesc după ani, petrec mult timp împreună, devin fiecare o copie a celeilalte şi pun la punct un plan diabolic de acaparare a imensei averi a familiei, chiar şi prin căsătorie cu moştenitorul James, după ce înţeleg că gradul de rudenie este suficient de îndepărtat încât să nu fie asimilat incestului.

În mare, acţiunea seamănă cu o telenovelă, există părţi care se repetă, cu situaţii erotice aparent complicate, în care se schimbă doar protagonistele, dar acţiunea este alertă, iar ancheta detectivistică se susţine.

Scriu editorii: „Trezindu-se într-un spital, bandajat şi învineţit, James Cahill abia o recunoaşte pe blonda superbă care îl vizitează în rezerva sa. Treptat îşi aminteşte că este Sophia, cea cu care îşi înşelase iubita, pe Megan. Dar Megan a dispărut, sora ei îl suspectează… iar poliţia şi reporterii pun intrebari. James insistă că nu are idee ce s-a întâmplat, totuşi nu poate scăpa de un sentiment apăsător de teamă. Iar apoi în jurul său încep să moară femei…”

Acţiunea este trenantă, chiar dacă pe alocuri complicaţiile pare inutile. Veţi găsi în roman destul amor, multe crime, un şir nesfârşit de trădări, dispariţii, amnezii, temperamente vulcanice. Toate se petrec în micul orăşel Riggs Crossing, nu departe de San Francisco.

Lisa Jackson – M-ai trădat. Traducere din limba engleză de Mihai-Dan Pavelescu. Editura Meteor Press. 477 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici