O carte pe zi: „Tactica iubirii” de Sarah Adams

O carte pe zi: „Tactica iubirii” de Sarah Adams. O carte amuzantă pentru tinerii îndrăgostiţi.

137 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Tactica iubirii” de Sarah Adams

Sarah Adams este o tânără scriitoare născută în Nashville, Tennessee, căsătorită, cu două fiice. A scris mai multe romane pentru young adults, foarte apreciate. Acesta este la treilea.

Eroina cărţii este o tânără, Bree Camden, îndrăgostită în secret de cel mai bun prieten al ei, un fundaş legendă în fotbalul american. După un accident de maşină care a pus capăt şanselor ei de a ajunge balerină, Bree şi-a creat propriul studio de dans, dar are probleme financiare. Nathan Donelson sare în ajutor, cumpără întreg imobilul. Dar apar probleme, în urma unor pahare cu tequila şi a unui film video. Mai departe...

Bree Camden se prezintă singură: „Bună, mă numesc Bree Camden şi sunt îndrăgostită fără speranţă de prietenul meu cel mai bun, celebrul fundaş Nathan Donelson (la fel ca jumătate din America, judecând după ce se scrie în tabloide şi după câte iubite a avut până acum). Primul pas este acceptarea, nu? Dar eu nu pot să-i mărturisesc asta, pentru că el sigur nu mă vede ca pe o iubită, iar ultimul lucru pe care mi-l doresc este ca lucrurile să devină stânjenitoare. Între mine şi cel mai sexy bărbat în viaţă există doar o prietenie de modă veche! Totul este exact aşa cum îmi doresc. Da. (Nu plâng, doar curăţ o ceapă.) Prietenia noastră merge bine până când, după prea multe shoturi de tequila, îmi vărs amarul în faţa unei ziariste, iar acum lumea crede că eu şi Nathan suntem împreună. Aşa că trebuie să ne întâlnim în public timp de trei săptămâni pentru că am semnat un contract cu… Ah, nu, am uitat că nu pot spune nimănui despre asta! Concluzia este că acum cel mai bun prieten al meu se comportă foarte neplatonic, iar eu doar încerc să-mi împiedic corpul să ia foc de fiecare dată când el mă atinge. Cum o să rezist timp de trei săptămâni la aceste întâlniri false cu Nathan fără să se schimbe nimic între noi? Mai ales când se pare că el îşi doreşte să se întâmple cu totul altceva?
Am nevoie de ajutor!”.

Sarah Adams – Tactica iubirii. Traducere din limba engleză de Gabriel Tudor. Editura Litera, colecţia New Moon. 335 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici