O carte pe zi: „Ultimul diavol care trebuie să moară”, de Richard Osman

O carte pe zi: „Ultimul diavol care trebuie să moară”. Scriitorul britanic Richard Osman, care e şi producător, scenarist şi prezentator de televiziune, şi-a lansat seria polţistă „Clubul crimelor de joi” în anul 2020.

96 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Ultimul diavol care trebuie să moară”, de Richard Osman

O carte pe zi: „Ultimul diavol care trebuie să moară”, de Richard Osman

A avut un succes formidabil, cu milioane de exemplare vânzări şi a scris şi publicat până acum patru volume, toate traduse şi publicate şi de Crime Scene Press.

Mai rar romane poliţiste atât de amuzante. Cel pe care îl semnalăm astăzi nu e cu nimic mai prejos.

Toţi eroii lui Richard Osman sunt nu doar pensionari, dar şi pensionari foarte în vârstă, reuniţi într-un Club al Crimelor de joi, toşi cu vervă şi minţi brici, capabili să desluşească enigme în care se încurcă adesea poliţiştii.

În acest volum, un vechi prieten de-al lor, anticar, a fost ucis, iar un colet periculos pe care îl avea în grijă a dispărut. Iar în colet se pare că erau droguri.

Gaşca intră în acţiune. Pe parcurs întâlnesc falsificatori de obiecte de artă, escroci online şi traficanţi de droguri, dar se confruntă şi cu suferinţe aproape de casă.

Numărul de cadavre creşte, coletul e de negăsit şi necazurile se ţin scai de ei. Oare li s-a terminat norocul?

Şi cine este ultimul diavol care trebuie să moară? – se întreabă editorii în textul de promovare al cărţii. E simplu să aflaţi: citiţi romanul!

„O carte inteligentă, plină de compasiune, caldă, emoţionantă şi FOARTE amuzantă.” (Marian Keyes)

„Un roman palpitant, emoţionant, la care râzi în hohote.” (Mark Billingham)

„O carte plină de şarmul, profunzimea şi inteligenţa caracteristice lui Osman.” (Lee Child)

Richard Osman - Ultimul diavol care trebuie să moară.Traducere din limba engleză de George Arion Jr. Crime Scene Press. 394 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici