O câştigătoare Miss International va vizita România pentru prima dată în ultimele 6 decenii

Miss International 2019, Sireethorn Leearamwat, cunoscută drept „Bint”, va ajunge la Bucureşti luni, la ora 9, unde va avea parte de cinci zile pline de aventuri, în cadrul proiectului Romania goes International. Miss Interenational a venit la invitaţia Miss România.

449 afișări
Imaginea articolului O câştigătoare Miss International va vizita România pentru prima dată în ultimele 6 decenii

O câştigătoare Miss International va vizita România pentru prima dată în ultimele 6 decenii

Este pentru pentru prima dată în cele şase decenii de existenţă a concursului de frumuseţe când o câştigătoare Miss International va vizita România.

Miss International 2019 este farmacistă şi prima femeie din Thailanda care a câştigat Miss International, în anul 2019.

Ea are, de asemenea, cea mai lungă „domnie” din istoria Miss International, de 3 ani, din cauza anulării de două ori a concursului în pandemie.

Ea este foarte cunoscută ca actriţă şi model în Asia, având sute de mii de fani.

Ada-Maria Ileana, care urmează să reprezinte România la cea de-a 60-a ediţie a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia, este cea care a iniţiat şi organizat aceasta vizită istorică. Ea este una dintre favoritele pentru coroană, potrivit opiniei specialiştilor din domeniu.

Ada are 25 de ani, este din Bucureşti şi este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada şi-a dedicat atenţia şi timpul promovării culturii româneşti. Mai mult, ea a organizat evenimente caritabile de succes, printre care şi prezentarea de modă „Împreună pentru fete şi femei”.

România este prima şi singura ţară europeană care o va găzdui pe Bint în timpul „domniei” sale.

Romania goes International are ca principal scop atragerea turiştilor străini în ţara noastră, prin expunerea la nivel internaţional a culturii, tradiţiilor şi istoriei României. Astfel, programul include o serie de activităţi şi evenimente, în Bucureşti şi în zona Sinaia-Buşteni-Bran.

Miss International şi Miss International România vor avea parte de un tur al Bucureştiului, de o vizită a Parlamentului României, întâlniri cu oficiali la nivel înalt.

Tot în capitală, Bint va descoperi tradiţiile româneşti, la Muzeul Satului, în straie populare.

Cele două Miss vor vizita Castelul Peleş, Castelul Bran şi vor avea o şedinţă foto spectaculoasă la castelul Cantacuzino din Buşteni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici