O companie de la Bollywood va distribui filme indiene pe piaţa din România

Eros International, o companie de producţie şi distribuţie de film de la Bollywood, a anunţat că va începe să distribuie filme indiene pe pieţele din România, Myanmar şi Japonia.

572 afișări
Imaginea articolului O companie de la Bollywood va distribui filme indiene pe piaţa din România

O companie de la Bollywood va distribui filme indiene pe piaţa din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eros International este prima companie care va lansa filme indiene în aceste trei ţări, informează digitalspy.co.uk.

Kumar Ahuja, Senior Vice President la departamentul de dezvoltare a afacerilor din cadrul Eros, a declarat că extinderea companiei vizează mai multe pieţe din întreaga lume.

"Continuăm să ne extindem prezenţa pe întreg globul şi să intrăm pe noi pieţe interesante. Capacitatea noastră de a dubla şi de a subtitra conţinuturile Eros în diferite limbi străine ne permite să accesăm în mod direct publicul local, cât şi comunităţile indiene", a declarat Kumar Ahuja.

Pe piaţa din România, Eros va lansa 30 de filme pe DVD, în timp ce în Myanmar, compania a semnat un contract cu Family TV, care va difuza 100 de producţii indiene.

Pe de altă parte, în Japonia, Eros va lansa mai multe filme în cinematografe.

Eros International Plc este o companie de media şi divertisment. Compania, care distribuie şi produce filme indiene, are o arhivă de circa 2.000 de titluri şi lansează alte circa 100 în fiecare an. Eros operează în peste 50 de ţări şi are sedii în India, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Dubai, Australia, Fiji şi Insula Man. Pe 31 martie 2010, compania avea traduceri în 27 de limbi străine pentru filmele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici