O nouă ediţie Kilipirim, între 4 şi 8 mai, la Sala Dalles din Capitală

Cea de-a 12-a ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim va avea loc între 4 şi 8 mai, la Sala Dalles din Bucureşti, cu reduceri începând de la 10% pentru titlurile noi şi până la 70% pentru cele editate înainte de începutul anului, potrivit unui comunicat.

56 afișări
Imaginea articolului O nouă ediţie Kilipirim, între 4 şi 8 mai, la Sala Dalles din Capitală

O nouă ediţie Kilipirim, între 4 şi 8 mai, la Sala Dalles din Capitală (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Timp de cinci zile, în perioada 4 - 8 mai, galeria Dalles va fi gazda celui mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, care aduce publicului peste 10.000 de titluri, din toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design.

Ediţia din 2011 reuneşte edituri importante din România, dar şi edituri străine, prezente cu o gamă extinsă de carte cu discount, începând de la 10% pentru titlurile noi şi până la 70% pentru cele editate înainte de începutul anului.

La Kilipirim, cititorii vor găsi ediţii de colecţie şi titluri ale sezonului trecut, opere de valoare şi autori de top în Europa, autori români şi enciclopedii, titluri care au cucerit publicul din toată lumea, precum Stieg Larsson, A.D. Miller sau Vladimir Nabokov, şi un program special de ateliere de creaţie pentru adulţi şi copii.

Iubitorii de carte vor avea, de asemenea, ocazia să aleagă dintre câteva sute de titluri aflate în ofertă specială de preţ, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

Târgul Kilipirim are un program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00, iar intrarea este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici