O nouă proiecţie "Roger Waters The Wall", la cererea publicului, va avea loc pe 20 octombrie

O nouă proiecţie a filmului "Roger Waters The Wall", de Roger Waters şi Sean Evans, la cererea publicului românesc, va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 20.00, la Grand Cinema & More din Bucureşti.

195 afișări
Imaginea articolului O nouă proiecţie "Roger Waters The Wall", la cererea publicului, va avea loc pe 20 octombrie

O nouă proiecţie "Roger Waters The Wall", la cererea publicului, va avea loc pe 20 octombrie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Roger Waters The Wall", inspirat din turneul "The Wall Live", cu o durată de 133 de minute, a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie şi a avut premiera mondială în septembrie anul trecut, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Filmul a beeneficiat de o zi specială de proiecţie în întreaga lume, pe 29 septembrie, când biletele au fost achiziţionate în proporţie de 100%, în România. Acum, cei care doresc să vizioneze acest film pot cumpăra bilete disponibile pentru rezervare de pe site-ul grandentertainment.ro.

La concertele din turneul "The Wall" au asistat peste patru milioane de persoane. Producţia a fost montată de 219 ori şi a generat încasări de 458,6 milioane de dolari, un record pentru un proiect al unui artist solo. În comparaţie, turneul original "The Wall" al formaţiei Pink Floyd a ajuns în patru oraşe, în anii 1980 şi 1981.

Regizat de Roger Waters şi Sean Evans, directorul de creaţie al turneului, documentarul conţine secvenţe din celebrul turneu susţinut de muzician în perioada 2010 - 2013 care nu au fost văzute niciodată. Pelicula se încheie cu "The Simple Facts", o conversaţie emoţionantă şi neregizată între Roger Waters şi bateristul Nick Mason, în timpul căreia aceştia răspund întrebărilor primite de la fani.

Prin artă şi muzică, prin nenumăratele spectacole, dar şi prin intermediul acestei producţii, Roger Waters, în vârstă de 72 de ani, îşi exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul "Roger Waters The Wall" nu este doar unul autobiografic, ci şi o reflecţie personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieţii sale şi a familiei, reafirmând dragostea pentru toţi oamenii, indiferent de naţionalitate, religie sau credinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici